El & Reparationer

Lad en erfaren elektriker stå for opgaven

Vi går op i det gode håndværk, professionalisme og efterlader altid et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. Alle vores elektrikere favner bredt og påtager sig opgaver til både privat og erhverv.

Eksempelvis udfører vi alt arbejde inden for ny elinstallation, forbedringer af eksisterende, kontrol og reparationer af bestående installationer. Det kan f.eks. være opgaver som udskiftning af stikkontakter, lampeopsætning, udendørsbelysning, fejlfinding eller hvidevareinstallation.

Vores kunder omfatter alt fra private husstande og andelsforeninger til store industrikøkkener i offentlige institutioner. Vi varetager derfor både store og små el opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du mangler en kompetent og erfaren elektriker til at udføre el-arbejde for dig. Har du brug for et tilbud på en el opgave, er du velkommen til at kontakte os her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på installation og servicering af dine køle- og fryseapparater.

Hvad koster en elektriker?

Den nøjagtige pris på en elektriker afhænger af opgaven. Ofte kan el-arbejde klares med en billig reparation alt afhængig af opgavens omfang. Andre større og mere omfattende opgaver såsom luft til luft-varmepumpe koster i gennemsnit 12.500 Kr.

Uanset hvilket el-arbejde du skal have udført, så kan du være sikker på at få konkurrencedygtige priser hos os. Vi sammensætter desuden gerne et godt tilbud til dig, hvis der er tale om en mere omfattende opgave.