Varmepumper

Overvejer I at få en monteret en luft til luft varmepumpe?

Så er der professionel hjælp at hente hos Drost El Service. Vi har stor erfaring med montering af alle typer af varmepumper hos både private og erhvervskunder.

Det er mest fordelagtigt at anvende en luft til luftvarmepumpe i et sommerhus eller en mindre bolig, hvor der er elvarme i stedet for fjernvarme eller naturgas.

En luft til luftvarmepumpe drives af grøn energi, idet den udnytter energien i luften udenfor. En luft til luft-varmepumpe leverer altså varme til boligen i form af varm luft, og kan derved ikke opvarme husets brugsvand. Varmepumpen kan også køle temperaturen i rummet.

Varmepumpe

Fordele ved at investere i en varmepumpe

Med en varmepumpe nedsætter du dit CO2-udslip, hvilket er til stor gavn for miljøet. Du kan modtage et skattefrit tilskud fra Energistyrelsen, hvis installeringen af din nye varmepumpe medfører en energibesparelse i boligen.

Derudover kan varmepumpen levere varme til allerede eksisterende vandbårne varmeanlæg, hvilket gør den til et populært alternativ til olie og gas. I forhold til el-radiatorer er den ligeledes en billig erstatning.

Få en serviceaftale på din varmepumpe

Har du en varmepumpe, der indeholder mere end 1 kg kølemiddel, så er det lovpligtigt at få lavet et årligt eftersyn af en elektriker. Vi sørger for at din varmepumpe er serviceret og vedligeholdt, så du slipper for nedbrud, dyre reparationer eller læk af kølemiddel, så din varmepumpe forbliver så effektiv som muligt.

Udover det lovpligtige, er det garantimæssigt en god idé at få varmepumpen tjekket efter igennem årligt. Ved en servicering af din varmepumpe får vi tjekket alle de vigtige dele, får den renset og sikre at den yder som den skal kunne.

Bestil et uforpligtende tilbud på servicering af din varmepumpe.

Service af varmepumpe