Hvidevareservice

Vi monterer, servicerer og reparerer dine hvidevarer

Vi servicerer og reparer dit køleskab, fryser, aircondition eller køleanlæg. Vi har en stor erfaring med beskæftigelse af hvidevarer, og vi er derfor sikker på at vi kan hjælpe dig uanset mærket og alderen på dit køleskab eller fryser. Vi ved at hårde hvidevarer er noget af det mest uundværlige i din husholdning.

Vi sørger for at du kan slippe for bekymringerne, da vi tilbyder en hurtig ekspedition, så du kan komme videre med hverdagen. Vi pakker bilen med reservedele og kører til dig uanset, om du er privatkunde eller erhverv. Vi giver altid et prisoverslag og vores faglige mening, så du kan vurdere om det kan betale sig at reparere din hvidevare.

Hvidevare ikon
Køleskab ikon

Vi forhandler kvalitetsprodukter

Står du og mangler nogle nye hvidevarer? Vi sørger for, at du får de bedste kvalitetshvidevarer når du køber igennem os. Vi køber vores el apparater fra grossisten, og det giver dig et stort udvalg.

Tag et kig på vores grossists udvalg, og kontakt herefter os, hvis du ønsker at købe et produkt. Vi monterer også gerne dine nye hvidevarer hvis du skulle ønske det.

Drost El Service bil

Vi finder en løsning på jeres udfordring

Vi giver gerne gode råd og vejledning, så vi kan finde en løsning som, passer til jeres ønsker, behov og budget. I kan altid forvente god service, professionel vejledning og høj kvalitet når vi besøger jer.

Når du beder om hjælp til el service, aftaler vi et tidspunkt hvor vi kigger forbi. Vi kommer til tiden, og vi har fokus på at efterlade dit hjem eller arbejdsplads rent og ryddeligt, inden vi går. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.  

Få et uforpligtende tilbud på el service

Som professionelt el-firma med mange års erfaring, inden for elektrikerfaget tilbyder, vi vores kompetencer inden for alle grene af faget. Vi varetager derfor både store og små opgaver for alle kundetyper.

Hvad enten du har brug for en elektriker til at reparere din opvaskemaskine, eller du ønsker at få monteret en varmepumpe, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder også døgnvagt, hvilket betyder, at vi altid står klar til at løse akutte problemer, hvis du pludselig får brug for en elektriker.