Køleteknik & Service

Køl og frys til erhverv og industri

Vi kan hjælpe dig med dit professionelle køle- og fryseinventar til storkøkkener. Hos Drost El Service sørger vi for at dine elapparater virker som de skal, da vi ved at du bruger dem hver dag og ikke kan undvære det i din branche.

Vores kyndige og imødekomne elektrikere er altid klar til at køre ud til dig, så du kan slippe for bekymringen og komme videre med dagens agenda.

Få en fleksibel serviceaftale

Hos Drost El Service tilbyder vi tryghed med en fast serviceaftale. Det er lovpligtigt at kølemidler skal efterses mindst en gang om året. Det årlige eftersyn er virksomhedens ansvar at kunne dokumentere, at de er blevet udført.

Vi sørger for at gennemgå dit køleanlæg og dets sikkerhedsudstyr, hvilket betyder for dig, at du kan bruge tiden på det, som skaber værdi for din forretning. Vi har altid en god dialog med vores kunder, som er med til at skabe en god sparring. Kontakt os i dag, hvis du er interesseret og vil høre mere.  

Salg af kvalitets hvidevarer

Vi giver dig et stort udvalg af kvalitets hvidevarer til industri og erhverv. Du kan eksempelvis bestille køleborde, display køleskabe, modningsskabe eller lagerfrysebokse.

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne

Kølerum til industri